Skip to main content

Wie ben ik

Romeo Stenzen.

De World Travel expert!

Reizen was vanaf jongs af aan mijn grootste hobby! Ik heb de hele wereld afgereisd maar heb vier jaar geleden de knoop doorgehakt en een vakantiewoning gekocht op de voet van Monte Pego in de Regio Valencia.

Mijn toekomste plek voor als ik met pensioen ga, en voor nu ben ik een aantal maanden per jaar te vinden.

Voor de rest van het jaar ben ik in Nederland of ergens anders op deze geweldige planeet met de laptop onder de arm. Werken kan ik overal als er maar wifi is.

Ik werk zelf sinds 1978 in de reiswereld. Deze kennis en ervaring deel ik graag met jou.

Bijvoorbeeld:

  • Dat luxe hotel van de Grecotel keten aan het strand van bijvoorbeeld Rehymnon op Kreta,
  • die persoonlijke sfeer en werkelijk geweldige keuken in Riu Palace Costa Meloneras op Gran Canaria. Het Hilton in het oude centrum van Dubai waarna je doorvliegt naar bijvoorbeeld Bali of toch liever naar Mauritius voor een tropische strandvakantie? Of liever een actieve duikvakantie op Tobago?
  • En al eens gedacht over een cruise in de Middenlandse zee of iets verder weg?

Ik verzorg het graag en tot in de puntjes voor jou. Ik regel alles en ontzorg, zodat jij straks heerlijk kan gaan genieten van je vakantie.

Tijden veranderen en dat maakt dat je soms nieuwe keuzes moet maken. Inmiddels werk ik bijna drie jaar als mobiele reisagent samen met mijn collega Erica van Reisbureau Acire in Nieuwegein.

Alle reserveringen worden ondergebracht bij Reisbureau Acire in Nieuwegein, lid ANVR (0687) en SGR (2909), SGRZ en Calamiteitenfonds. Dus U boekt bij en betaalt aan Reisbureau Acire.En ik ben ten alle tijden het aanspreekpunt !! Jou voordeel: 7 dagen in de week bereikbaar !